CÉLGÉP GYÁRTÁS

VISSZA

A célgép gyártás különböző területein keresztül, mint pl.:

nyújtunk segítséget az ön egyedi igényeinek megfelelően

 

  PET flakonfúvó berendezés
A feladat során a vevő igényeinek megfelelően kialakított PET flakonfúvó berendezés és a hozzá tartozó preform beadagoló és ellátó rendszert kellett megtervezni, kivitelezni valamint a teljes technológia letelepítésében és beüzemelésében segítséget nyújtani a megrendelő számára. A berendezés PLC vezérelt a központi HMI segítségével az összes működési paraméter beállítható, valamint a megjelenő diagnosztikai és rendszer üzeneteknek köszönhetően a karbantartás és a meghibásodások elhárítása is gyorsabban valamint pontosabban végezhető.
  Rakatkészítő célgép
A feladat során két fröccsöntő berendezésből kiemelt késztermékek elszállítását kellett megoldani oly módon, hogy a gépek termékei először megfelelő sorrendbe kerüljenek, majd az összeforgatásukkal biztosítani, hogy azok megfelelően illeszkedjenek. A két különálló rész egymásra helyezése után a rakatrögzítő egység irányában történik a továbbítás. A gép figyeli a fröccsöntő berendezésekből kipakoló robotoktól kapott információkat, és ezeknek megfelelően képes az egyes lépések levégzésére. A berendezésből lekérdezhetők a különböző termelési eredmények.
  Félautomata pozícionáló berendezés
A berendezés pneumatikus működtető elemek segítségével végzi a különböző méretű termékek megfogását a kézi behelyezést követően. A rögzített termékek pozícionálását egy központosító tengely segítségével lehet elvégezni. A pozícionált terméket ezután a mozgó kerethez rögzíti automatikusan, és elvégzi a termék jelölő berendezés alá történő mozgatását. A végpozícióba történő megérkezést követően a jelölő berendezés elvégzi a meghatározott programját, és annak befejeztével engedélyezi a termék kimozgatását alaphelyzetbe.
  Beadagoló manipulátor
A berendezés célja, hogy a szállítópályán folyamatosan érkező termékeket egyesével felvegye, majd a felvétel után befordítja azokat megmunkálási pozícióba, és a bázisfelületre helyezi. A fordítási pozíció valamint a felvételi és lerakási pozíciók fokozatmentesen állíthatóak. A szükséges paraméterezést a vezérlő PLC kezelőegységén lehet elvégezni, amelyen kiolvashatóak a berendezés munkaórái, teljesítmény adatai.
    Illesztő és préskészülékek
A megrendelés tárgya a komplett áttelepített összeszerelő rendszer készülékezése, mely tartalmazott illesztő felületeket, szervo nyomatékillesztés, kézi présberendezések szerszámozottságát.

 

Ajánlatkérés

© 2017-2021 WWW.KELOSYSTEM.HU|POWERED BY ForWeb Weboldal készítés