PÓTLÓLAGOS AUTOMATIZÁLÁS

VISSZA

Több esetben az adott berendezés csak egy részegységét érinti a módosítás, vagy a berendezés oly módon beépített, hogy az csak indokolatlan költségekkel lehetne megváltoztatni, ilyen esetekben a teljes célgép gyártása helyett célszerűbb az adott egység, berendezés pótlólagos automatizálását elvégezni. Gyakori feladatok közé tartoznak:

Amennyiben önnél is hasonló feladatok merültek fel kérjük, keressen bátran az elérhetőségeinken.

 

    Elavult vezérlőrendszer modernizálása
A berendezés meglévő villamos rendszere elavult. Nem rendelkezett a mai elvárások teljesítéséhez szükséges megjelenítő és vizuális rendszerekkel. A korábbi relés vezérlés helyére egy PLC vezérlés és egy központi HMI került beszerelésre, amellyel a termelési paraméterek, valamint a termelési és karbantartási feladatok monitorozása is lehetségesé vált.
    Szállítópálya rendszer működésének átalakítása
A berendezés áttelepítés utáni üzembe helyezéséhez szükséges műszaki változtatások elvégzése, az új technológiához szükséges vezérléstechnikai változtatások elvégzése.
    Átrakó egység átépítése
A feladatban a manipulátor alá szállítószalagon érkező termékeket csoportos megfogását kell elvégezni, illetve a megfogott termékek különböző szintek közötti mozgatását. A megfogott termékeket a illesztett pozícióban kell lerakni, hogy az egyes elemek utókezelés nélkül illeszkedjenek egymáshoz.
    Pneumatikus rendszer adaptáció
A berendezés pneumatika rendszerével kapcsolatban elvárásként jelentkezett a pneumatikus elemek beazonosítása, azok modern vezérlő és végrehajtó részekre való cserélése, komplett műszaki dokumentáció készítése, valamint az egyes pneumatikus vezetékek színkóddal történő ellátása.
    Üvegrakodó célgép
A meglévő üvegkezelő berendezésbe különböző méretű, és több csatlakozással rendelkező üveghenger beadagolása vált szükségessé. A feladatot pneumatikus hengerek és mechanikus megfogók segítségével valósítottuk meg oly módon, hogy az egyes termékváltások között a berendezés átállítására a továbbiakban már nem volt szükség. Az egység külön vezérlést kapott, mely a központi vezérléssel relés kapcsolaton keresztül kommunikált.
Ajánlatkérés

© 2017-2021 WWW.KELOSYSTEM.HU|POWERED BY ForWeb Weboldal készítés