MUNKAÁLLOMÁSOK KÉSZÍTÉSE

VISSZA

Vállaljuk a gyártáshoz szükséges munkaállomások elkészítését a megadott specifikáció alapján, legyen az hegesztett acél szerkezet, vagy alumínium profil szerkezetű munka állomás, görgős vagy egyéb tároló egységek. Feladatfüggően nyújtunk megbízható támogatást a szükséges kialakítás megtervezésében, és annak kivitelezésében.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

 

  Összeszerelő munkaállomások
Összeszerelő munkaállomásainkat a vevőink komplex igényének a meghatározása után tervezzük meg. A tervezést követően a terv zsűri megtartása után kezdődik a meghatározott profilokból a megegyezett munkaállomás elkészítése.
Ahol nagyobb mechanikai igénybevételnek kitett munkaállomásokra van szükség ott a terhelés fajtájától függően zártszelvényes munkaállomás elkészítését ajánljuk, mely kivitelét tekintve készülhet normál vagy korrózió álló acélból.
    Tároló keretek
A tárolandó és / vagy szállítandó alkatrészhez optimálisan illeszkedő tároló keretet alakítjuk ki amely készület alumínium profilból,   csöves rendszerű tároló rendszerből, vagy szénacél illetve korrózióálló zártszelvényből. A tároló kialakítása függ a tárolandó anyagok tömegétől a tárolás formai követelményeitől, stb.
Ajánlatkérés

© 2017-2021 WWW.KELOSYSTEM.HU|POWERED BY ForWeb Weboldal készítés