Referenciák

VISSZA

PET flakonfúvó berendezés

A feladat során a vevő igényeinek megfelelően kialakított PET flakonfúvó berendezés és a hozzá tartozó preform beadagoló és ellátó rendszert kellett megtervezni, kivitelezni valamint a teljes technológia letelepítésében és beüzemelésében segítséget nyújtani a megrendelő számára. A berendezés PLC vezérelt a központi HMI segítségével az összes működési paraméter beállítható, valamint a megjelenő diagnosztikai és rendszer üzeneteknek köszönhetően a karbantartás és a meghibásodások elhárítása is gyorsabban valamint pontosabban végezhető.

Félautomata pozícionáló berendezés

A berendezés pneumatikus működtető elemek segítségével végzi a különböző méretű termékek megfogását a kézi behelyezést követően. A rögzített termékek pozícionálását egy központosító tengely segítségével lehet elvégezni. A pozícionált terméket ezután a mozgó kerethez rögzíti automatikusan, és elvégzi a termék jelölő berendezés alá történő mozgatását. A végpozícióba történő megérkezést követően a jelölő berendezés elvégzi a meghatározott programját, és annak befejeztével engedélyezi a termék kimozgatását alaphelyzetbe.

Összeszerelő munkaállomások

A feladat során a megrendelő komplett összeszerelő rendszeréhez kellett a szerelő állásokat elkészíteni, valamint a szerelőállomások egy részében a szerelésben részt vevő célgépeket legyártani és beszerelni, figyelembe véve a munkavégzés ergonomiáját.

KeloSystem - Az ön partnere a hatékonyság növelésében
KELOSYSTEM KFT
Special machinery, automation, distribution
Cg.:15-09-084549
© 2017-2021 WWW.KELOSYSTEM.HU|POWERED BY ForWeb Weboldal készítés